Manel Groothandel voor sanitaire artikelen

Behalve voor schoonmaakonderhoud en glasbewassing, kunt u bij Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. in Veenendaal en Den Bosch ook terecht voor al uw sanitaire artikelen en schoonmaakartikelen. Wij beschikken over een breed assortiment producten van hoge kwaliteit. Daarvan is een groot deel milieuvriendelijk. Uiteraard maken onze eigen medewerkers gebruik van onze producten, waarmee wij een bijzonder goed resultaat kunnen garanderen.

Groot assortiment schoonmaakartikelen in eigen webshop

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. beschikt over een eigen webwinkel met A-merken als Vendor, Tork, Ecolab en nog veel meer. Maar ook leveren minder bekende merken als Robson, Ecostar en nog veel meer. Onze webwinkel heeft een ruime keuze aan sanitaire artikelen en schoonmaakartikelen met goede informatie. Daarbij streven wij naar een korte levertijd, dit is mogelijk dankzij onze centrale ligging in Veenendaal en Den Bosch. Alles hierover kunt u vinden op de website van Manel Groothandel.

Bestel vandaag nog bij Manel Groothandel

Het assortiment van Manel Groothandel is erg breed. Van algemene schoonmaakartikelen en kleding tot medische disposables en sanitaire artikelen. Dit alles voor een prijs die we exclusief met u overeenkomen. Het enige dat u hoeft te doen is een telefoontje met onze klantenservice te plegen of het invullen van het contactformulier. Wij maken voor u een account aan waarmee u artikelen kunt bestellen. Hoe dit werkt vindt u op de pagina onze werkwijze.

De door ons te leveren producten zijn:

Dus zoekt u schoonmaakartikelen en sanitaire artikelen van goede kwaliteit voor een scherpe prijs? Ga dan naar Manel Groothandel en laat snel een account aanmaken. Ook hier geldt ons streven naar volledige klanttevredenheid.

Contact

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V.

Plesmanstraat 59-19
3905 KZ  Veenendaal

Willemsplein 2-16
5211 AK Den Bosch

+31(0) 88 185 4 000
info@manel.nl