Schoonmaakonderhoud door een ervaren specialist

De schoonmaak van uw bedrijf of instelling is iets waar u zich liever niet mee wilt bezighouden. U heeft immers uw eigen werkzaamheden die genoeg van uw tijd en energie vergen. Daarom laat u het schoonmaakonderhoud over aan een specialist. Een schoonmaakbedrijf met ervaren, kundige medewerkers. Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. in Veenendaal en Den Bosch is dat schoonmaakbedrijf. Wij verzorgen de dagelijkse, periodieke of eenmalige schoonmaak van uw bedrijf of instelling.

Duurzaam en efficiënt schoonmaakonderhoud

Voor de schoonmaak van uw bedrijf of instelling zijn wij altijd op zoek naar een duurzame oplossing en beheersing van de kosten. Door op een zo effectief mogelijke manier het schoonmaakonderhoud uit te voeren, kunnen wij deze kostenpost voor u binnen de perken houden. Daarbij zorgen wij toch gegarandeerd voor een hoge kwaliteit van schoonmaakonderhoud. Onze medewerkers zetten zich daar gemotiveerd voor in, of het nu om een grote of kleine opdrachtgever gaat. 


Kunnen wij u de schoonmaak uit handen nemen?

Schoonmaak door betrokken en verantwoordelijke medewerkers

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. werkt met betrokken, verantwoordelijke medewerkers. Vakmensen die begrijpen dat uw kantoren en andere objecten met grote zorg moeten worden omringd. Per slot van rekening hebben zij met grote regelmaat uw kostbare goederen onderhanden. Daarbij weten zij ook dat continuïteit van uw bedrijf altijd gegarandeerd moet zijn. Bij ziekte of uitval zorgen wij altijd voor vervanging. Wij zijn er dan ook trots op dat wij voor een groot aantal bedrijven en instellingen dagelijks of met andere regelmaat, tot grote tevredenheid de schoonmaak mogen verzorgen.

Schoonmaak van hoge kwaliteit

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. streeft in het schoonmaakonderhoud naar kwaliteit en volledige klanttevredenheid. Daarom sturen wij periodiek inspecteurs naar onze opdrachtgevers om de kwaliteit van het werk van onze medewerkers te beoordelen. Samen met u nemen we eventuele verbeterpunten door en bewaken hiervan de voortgang. Zo blijven wij onze dienstverlening altijd verbeteren en kunnen wij streven naar een steeds hoger niveau van schoonmaak. Bovendien onderhouden wij op deze manier niet alleen uw pand, maar ook het persoonlijke contact met u als opdrachtgever.

Schoonmaakonderhoud in samenspraak met de opdrachtgever

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. in Veenendaal en Den Bosch verzorgt schoonmaakonderhoud door heel Nederland. Hierbij is frequentie en aard van de schoonmaak geheel volgens de wens van de opdrachtgever samengesteld. Wij komen altijd naar u toe en bekijken samen met u de situatie. Daarop volgt ons advies en een schoonmaakplan. Als schoonmaakbedrijf zijn wij trots op onze klantenkring en het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Wilt u daar ook bij horen? Neem dan vandaag nog contact op en maak een afspraak.

Contact

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V.

Plesmanstraat 59-19
3905 KZ  Veenendaal

Willemsplein 2-16
5211 AK Den Bosch

+31(0) 88 185 4 000
info@manel.nl