Intensief reinigen met stoom

Als alles helemaal goed schoon moet zijn en ook bacterievrij, dan is stoomreinigen de beste oplossing. Niet alleen is deze manier van reinigen bijzonder effectief, het spaart ook het milieu. Stoomreinigen is het intensief reinigen van objecten met puur stoom. Er komen dus geen chemicaliën aan te pas. Dit is prettig omdat zich geen schadelijke stoffen in de lucht verspreiden, maar ook in het afvoerwater komt geen schadelijk afval terecht.

Alles bacterievrij met stoomreinigen

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. is specialist op het gebied van stoomreinigen. Dit doen wij voornamelijk in sanitaire ruimten van bedrijven en instellingen. Door de hitte van de stoom worden alle schadelijke bacteriën gedood en blijft er na het reinigen niets anders over dan een volledig hygiënische ruimte. Stoom bestrijdt zelfs de ziekenhuisbacterie MRSA. Daarbij is een ander voordeel dat met stoom reinigen, geen hoek of naad wordt overgeslagen. De stoom komt overal.

Stoomreinigen op veel plaatsen toepasbaar

Stoomreinigen is op vele gebieden toepasbaar. Uiteraard is het in sanitaire ruimten, zeker vanwege de hygiëne, een perfecte techniek. Toch kunnen wij met onze specialistische apparatuur op vele plekken in uw bedrijf of instelling tot stoomreiniging overgaan. Denkt u maar aan plaatsen die veel worden gebruikt, zoals klaslokalen, sportzalen en kantoren. Bovendien doodt de stoom niet alleen bacteriën, maar verjaagt ook de nare geurtjes van bijvoorbeeld zweet.

Zet vandaag de eerste stap naar duurzame schoonmaak

De voordelen van stoomreinigen op een rij:

  • Geen chemicaliën 
  • Doodt de meeste bacteriën
  • De stoom reinigt in alle hoeken en naden
  • Geen schadelijke stoffen in de lucht
  • Geen grondwater verontreiniging
  • Besparing van water ten opzichte van traditionele schoonmaakmethoden
  • Na reiniging is uw ruimte direct klaar voor gebruik

Hoogwaardige reiniging met stoomreinigen

Zoekt u een hoge kwaliteit reiniging en heeft u ook oog voor het milieu? Kies dan voor de duurzame oplossing van stoomreiniging door Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. . Onze goed opgeleide werknemers zorgen voor een perfecte, hygiënische reiniging. Neem contact op met Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. en wij vertellen u alles over deze effectieve en hoogwaardige manier van reinigen. 

Contact

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V.

Plesmanstraat 59-19
3905 KZ  Veenendaal

Willemsplein 2-16
5211 AK Den Bosch

+31(0) 88 185 4 000
info@manel.nl