Tapijtreiniging tegen slijtage van uw vloerbedekking

Tapijt in uw bedrijf heeft vaak veel te verduren. Elke dag lopen er vele voetstappen overheen en bij regen en slecht weer brengt dit een hoop vuil met zich mee. Zand en ander vuil kan zorgen voor een snellere slijtage van uw tapijt. Daarom is is periodieke tapijtreiniging van belang. Soms is de vervuiling zo egaal dat er een filter van vuil over uw vloerbedekking ligt, waardoor de eigenlijke kleur niet meer herkenbaar is. Wanneer u het tapijt dan laat reinigen kunt u zien hoe vuil uw tapijt eigenlijk was.

Hygiënisch gereinigd tapijt vermindert gezondheidsrisico’s

Periodiek goed reinigen van uw vloerbedekking is niet alleen belangrijk vanuit slijtage oogpunt, maar ook vanwege hygiëne. Voor mensen met bijvoorbeeld een huisstofmijtallergie of andere aandoeningen vermindert het de gezondheidsrisico’s. En uiteraard, een schoon tapijt zorgt dat het frisser ruikt en alles er mooier uitziet. Een ander goed argument voor periodieke tapijtreiniging; het tapijt in uw bedrijf of instelling is vaak een blikvanger en dient daarom altijd schoon en fris te zijn.

Het tapijt in uw bedrijf is vaak een blikvanger 

en dient daarom altijd schoon en fris te zijn.

Professionele tapijtreiniging en vlekverwijdering

Tapijt kan uit verschillende materialen bestaan, daarom bestaan er ook verschillende manieren om uw vloerbedekking te reinigen. Wij beschikken over diverse methoden voor de reiniging van uw tapijt. Onze geschoolde medewerkers weten precies hoe ze met uw kostbare vloerbedekking moeten omgaan. Vlekken van bijvoorbeeld koffie, kauwgom of etensresten worden door onze medewerkers altijd op kundige, professionele wijze verwijderd zonder beschadiging.

Vraag om vrijblijvend onderhoudsadvies

Tapijtreiniging bij Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. in Veenendaal en Den Bosch is voor elke gewenste frequentie mogelijk. Uiteraard adviseren wij als schoonmaakbedrijf een periodiek onderhoud van uw vloerbedekking. Dit gaat slijtage en ingesleten vlekken zoveel mogelijk tegen. Graag bezoeken wij uw pand om in samenspraak met u over te gaan tot een gedegen onderhoudsadvies. Wij behalen de beste resultaten in tapijtreiniging en garanderen daarmee uw tevredenheid. Bel voor een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs.

Een fris tapijt begint bij Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. !

Contact

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V.

Plesmanstraat 59-19
3905 KZ  Veenendaal

Willemsplein 2-16
5211 AK Den Bosch

+31(0) 88 185 4 000
info@manel.nl