Vloeronderhoud voor duurzaam gebruik van uw vloer

De vloer in uw bedrijf is een kostbaar onderdeel van het interieur en daarmee bepalend voor de sfeer van uw pand. U wilt daarom altijd een schone, goed onderhouden vloer, zodat uw bezoekers en medewerkers graag in uw bedrijf of instelling verblijven. Goed vloeronderhoud is daarom van essentieel belang. Niet alleen is het de frisse aanblik, maar goed onderhoud zorgt voor een duurzaam gebruik van uw vloer. Bespaar dus nooit op vloeronderhoud.

Een representatieve vloer met vloeronderhoud

Dagelijks is uw vloer aan slijtage onderhevig. Niet alleen door weersomstandigheden waardoor vaak ongewild modder en ander vuil naar binnen komt. Maar denk aan hoge hakken, zware werkschoenen of rijdende hulpmiddelen binnen uw pand. Natuurlijk helpt een goede schoonloopmat aan de deur. Maar zand en vuil komen altijd binnen en schuren bijvoorbeeld uw kostbare linoleum, of natuurstenen vloer. Goed vloeronderhoud voorkomt en beperkt die schade en zorgt voor een blinkende, representatieve vloer.

Vloeronderhoud door vakmensen

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. in Veenendaal en Den Bosch heeft ruime ervaring met vloeronderhoud. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide vakmensen die verstand hebben van het onderhoud van uw vloer. Zij zijn zich terdege bewust van de kostbaarheid van de vloer en behandelen deze daarom met de grootste zorg. Omdat wij een tevreden opdrachtgever van het grootste belang vinden, sturen wij ook regelmatig inspecteurs op pad. Zij analyseren of er verbeterpunten zijn en of deze worden nageleefd door het onderhoudsteam.

Streven naar volledige tevredenheidsgarantie

Voor elke soort vloer is er een eigen manier van reiniging. Dit heeft te maken met de verschillende materialen. Niet elke schoonmaakmethode is geschikt voor elke ondergrond. Daarbij streven wij naar een zo milieuvriendelijk mogelijke manier om uw vloer perfect en veilig te reinigen. Omdat vloeronderhoud een specialiteit in ons dienstenpakket is, kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij streven altijd naar volledige tevredenheidsgarantie.

Advies en tips voor vloeronderhoud

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V. in Veenendaal en Den Bosch hecht grote waarde aan persoonlijk contact met de opdrachtgever. Daarom komen wij graag bij u langs voor een onderhoudsadvies. Samen bekijken we de te onderhouden vloer en nemen met u de onderhoudsmethode en de mogelijke onderhoudsfrequentie door. Uiteraard voorzien wij u van advies en tips om uw vloer tussen de reinigingsbeurten zelf ook in orde te houden. Bel vandaag nog voor een afspraak en we komen zo snel mogelijk bij u langs. Wij komen in heel Nederland voor grote en kleine vloeren.

Contact

Manel Facilitaire Dienstverlening B.V.

Plesmanstraat 59-19
3905 KZ  Veenendaal

Willemsplein 2-16
5211 AK Den Bosch

+31(0) 88 185 4 000
info@manel.nl